prestrihnutie pasky – na snimke generalny J. Smatlak

Vianočné tipy na originálny a najmä užitočný darček nájdu návštevníci aj v novom showroome Zepter v Bratislave. Príjemné prostredie ponúka skvelé možnosti, ako nájsť pre seba alebo svojich blízkych výrobky, ktoré majú za sebou medicínsky a vedecky podložené poznatky v oblasti zdravia a krásy.

Medzinárodnú spoločnosť Zepter International veľmi dobre poznajú fanúšikovia varenia, technológii či kozmetiky. Nedávno spoločnosť avizovala ďalšie vízie a novinky. A tak v stredu 2. októbra slávnostne otvorila úplne nový showroom v Bratislave.

Zákazníci si mohli na vlastné oči pozrieť špičkovú kvalitu produktov, ktorá sa snúbi s funkčným dizajnom a mali možnosť získať aj výhodné ponuky na všetky výrobky. „Verím, že sa tu budú naši zákazníci cítiť príjemne a nájdu tu všetko, čo potrebujú – od kvalitných výrobkov, cez poctivý servis až po odborné poradenstvo. Naše moderné priestory nadväzujú na trendy 21. storočia a už na prvý pohľad vidieť, že sme si dali skutočne záležať na tom, aby sa u nás zákazníci cítili výnimočne,“ s týmito slovami privítal návštevníkov generálny riaditeľ spoločnosti Zepter International Jakub Šmatlák. Zároveň pripomenul, že práve teraz je ideálne obdobie, aby si ľudia v predstihu zadovážili darčeky pre seba a svojich blízkych na vianočné sviatky. Vianočná pohoda podľa neho môže pokojne začať skôr.

Nový Zepter showroom v Bratislave láka na jedinečný dizajn a tipy do každej domácnosti

Stabilita, špičková kvalita a moderné technológie sú pre Zepter samozrejmosťou. „Na slovenskom trhu ponúkame naše produkty už 33 rokov. Viac ako pol milióna zákazníkov oceňuje najmä špičkovú kvalitu riadu Zepter, svetelnej terapie Bioptron, ktorej technológiu hyperpolarizácie svetla využívame v unikátnych a patentovaných okuliaroch Hyperlight. Veľmi populárne sú taktiež naše čističky vzduchu a vody,“  povedal generálny riaditeľ Jakub Šmatlák.

Nový showroom nájdete na prízemí komplexu Twin City C, Mlynské nivy 7816/14 v Bratislave.

Nielen v Bratislave

Zepter sa môže pochváliť ďalšími showroomami na Slovensku – v Košiciach a Banskej Bystrici. Ten banskobystrický je navyše aj dvojnásobným držiteľom prestížneho ocenenia Zlatá Firma. Toto ocenenie sa udeľuje spoločnostiam poskytujúcim služby na najvyššej úrovni. Spomínaný showroom tak patrí medzi 10 % najlepšie hodnotených spoločností na základe spätnej väzby od zákazníkov.

Zepter International je na trhu desiatky rokov

Medzinárodná spoločnosť Zepter International, ktorá je na trhu od roku 1986, ponúka produkty a komplexné riešenie pre zdravý životný štýl. Od svojho založenia sa rozrástla na globálnu spoločnosť s viacerými značkami, ktorá vyrába, distribuuje a predáva exkluzívny spotrebný tovar najvyššej kvality po celom svete, predovšetkým prostredníctvom vlastnej predajnej siete desiatok tisíc odborných poradcov, moderných showroomov a eshopu. A tak dnes 8 tovární spoločnosti Zepter so sídlom v Nemecku, Taliansku a Švajčiarsku vyrába stovky prémiových výrobkov s dorazom na maximálnu udržateľnosť, ochranu ľudského zdravia a životného prostredia.

Reklama na magazín Vintage District