V Žiline pribudla už 43. prevádzka McDonald’s na Slovensku. Zákazníci sa môžu tešiť „v domčeku“ na McCafé a výnimočný dizajn

Obyvatelia aj návštevníci severu Slovenska nájdu ešte viac možností, kde si môžu vychutnať ikonické jedlá z bohatej ponuky McDonald’s. Obľúbená sieť reštaurácií otvorila v Žiline už svoju tretiu prevádzku, ktorou rozširuje portfólio reštaurácií novej generácie. Hostia v nej nájdu moderný dizajn, kaviarenský koncept McCafé, či vylepšené služby s dôrazom na pohodlie pri objednávaní.

Nová a zároveň tretia reštaurácia McDonald’s v Žiline dnes otvorila svoje brány na Kragujevskej ulici v blízkosti estakády. Doteraz mohli zákazníci tomto meste navštíviť prevádzky v obchodnom centre Mirage a v Átriu Dubeň.
Tešíme sa, že sa ponuka chutných a dostupných možností stravovania pre Žilinčanov a Žilinčanky opäť rozšírila. Otvorenie ďalšej prevádzky v tomto meste v ďalšej atraktívnej lokalite je v súlade s našimi plánmi na expanziu. Cieľom je priniesť naše služby a produkty známe svojou konzistentnou kvalitou, rýchlym servisom a rozmanitou ponukou ešte bližšie k našim zákazníkom vo väčších i menších mestách po celom Slovensku,” uviedla Lucia Poláčeková, PR manažérka McDonald’s pre ČR/SR.

Ide už o 43. prevádzku McDonald’s na Slovensku, čím si spoločnosť upevňuje pozíciu najväčšej siete reštaurácií v krajine. Popularita značky rastie, a to aj vďaka neustálemu zvyšovaniu štandardov starostlivosti o zákazníkov a komfortu, ktoré sú pre McDonald’s prioritou aj v novej žilinskej reštaurácii.

Podnikanie pod značkou McDonald’s mi umožňuje nestále rásť, čoho dôkazom je tiež otvorenie tejto mojej piatej reštaurácie na Slovensku a tretej v Žiline.. Som veľmi rád, že táto samostatne stojaca reštaurácia, ktorá je v Žiline jediná, a je aktuálne unikátna svojim kubickým dizajnom, ktorý je pre slovenského zákazníka celkom nový,“ povedal po otvorení licenčný partner Luiz Franca.

V Žiline pribudla už 43. prevádzka McDonald’s na Slovensku. Zákazníci sa môžu tešiť „v domčeku“ na McCafé a výnimočný dizajn
Zdroj foto: McDonald’s

Dizajn, ktorý čerpá zo spomienok na detstvo

Okrem reštauračnej časti, ktorá je otvorená denne od 7:00 do 22:00 hod., je jedným z lákadiel novej prevádzky aj obľúbená kaviarenská časť McCafé. Zákazníci si v nej môžu vychutnať kávy zo širokého výberu, koláče a dezerty v príjemnom prostredí.

Prevádzka prichádza s moderným dizajnom CUBE, ktorý je inšpirovaný radosťou z rozbaľovania Happy Meal™. Tento koncept kombinuje teplé farby, jednoduché línie a útulné prostredie, ktoré vyvoláva hrejivé spomienky na detstvo plné bezstarostnosti a radosti. McDonald’s kladie dôraz na rodinnú atmosféru, preto nechýba v prevádzke ani vonkajšie detské ihrisko. Najmenší návštevníci sa môžu zabaviť aj vďaka digitálnym hrám.

McDonald’s
Zdroj foto: McDonald’s

Objednávanie bez čakania

Na komfortný a moderný zážitok z návštevy sa môžu hostia spoľahnúť aj vďaka 8 samoobslužným kioskom, ktoré minimalizujú čakanie na objednávku. Okrem toho poskytujú kiosky, ale aj pokladnice na pulte, možnosť prispieť na ušľachtilý účel – podporu neziskovej organizácie Ronald McDonald House Charities, ktorá sa venuje rekonštrukciám detských oddelení v nemocniciach po celom Slovensku.

Pre tých, ktorí preferujú ešte rýchlejšie a pohodlnejšie objednávanie, je k dispozícii McDrive s dvoma okienkami. Tu si môžu šoféri objednať a vyzdvihnúť svoje jedlo priamo z auta. Služba je dostupná denne od 7:00 do 24:00. Obyvatelia mesta, ktorí sa nemôžu dostaviť do prevádzky osobne, môžu využiť aj čoraz obľúbenejšiu službu McDelivery. Táto služba doručí jedlo priamo domov prostredníctvom platforiem Wolt a Bolt.

Nová prevádzka je navrhnutá podľa konceptu reštaurácií novej generácie, ktorý predstavil McDonald’s ako líder na gastro scéne v roku 2019. Vďaka inovatívnym postupom pri príprave jedál, ktoré uľahčujú prácu zamestnancom, sa zaručí vždy čerstvá chuť a kvalita. McDonald’s kladie dôraz aj na ochranu životného prostredia. Reštaurácie využívajú úsporné spotrebiče, LED osvetlenie a ekologické chladivá. Navyše, reťazec sa stará o dôkladné triedenie odpadu a čistotu okolia prostredníctvom upratovacích hliadok známych ako Trash Patrols.

Reklama na magazín Vintage District