Stano Lauro

V pondelok 3. júna na scénu prichádza spevák, hudobník a textár Stano Lauro so svojím singlom Leto.

Stano Lauro doposiaľ spolupracoval textovo, aj hudobne s Adamom Ďuricom, či Petrom Bičom a o tvorbu jeho piesní bol medzi hudobníkmi vždy záujem. Po úspešnej kariére textára však prichádza prvýkrát so svojím singlom, ku ktorému spravil aj videoklip.

Ročné obdobie ktoré milujeme všetci najviac. Leto a s ním spojené letné lásky. Najnovší singel Stana Laura nesie práve názov spomínaného ročného obdobia a vyjadruje akési vyznanie lásky. Pieseň si spevák napísal sám a o jej produkciu sa postaral uznávaný muzikant a “klávesák“ Daniel Špiner. Vo videoklipe si zahrala po boku Stana Laura herečka a manželka legendárneho Pavla Trávníčka, najznámejšieho princa z kultovej českej rozprávky Tři oříšky pro Popelku, Monika Trávníčková.

V pondelok 3. júna na scénu prichádza spevák, hudobník a textár Stano Lauro so svojím singlom Leto.

V klipe, poňatom ako reklama na letnú lásku nasledujeme niekoľko párov, naprieč vekovým spektrom, v prežívaní ich osobného, intímneho letného romániku. Citlivo zachytené situácie pripomínajúce udalosti zo životov nás všetkých, na plátno prináša oceňovaný režisér Michael Sharmant.

Účinkujúci okrem Trávníčkovej, boli vybratí na základe intenzívneho kastingu, ktorého sa zúčastnilo stoštyridsať ľudí, čo dalo tvorcom možnosť obsadiť typologicky presne to, čo mali vo svojich predstavách. Natáčalo sa v centre Bratislavy, Dunajskej Strede, ale aj v areáli vinárstva JM Doľany. Pieseň je zároveň predzvesťou, že o tvorbe Stana Laura toho ešte budeme veľa počuť.

Reklama na magazín Vintage District